Bestilling av klær fra skigruppa

Nye Lånke klær til Jul fra skigruppas flotte kolleksjon.

Da er det igjen muligheter for å bestille seg klær gjennom Trimtex, og få mulighet til å gå kledd i skigruppas utrolige flotte design. Håper mange benytter seg av tilbudet. Legg merke til at dere gjør alt sammen selv på nett, og nettbutikken stenger 1 nov, med levering i uke 51. Kort og de ulike modellene: Ambition: Varm type, egnet for turer, små barn. Ikke trening Element: Den vi kjenner i dag. Super til trening, løping, raske gåturer, sommer og vinter Ace: Ny av året. Et steg opp fra Element. ToppversjonenFra Trimtex: Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 01.11.2020 med forventet levering i uke 51.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/laankeil

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: laankeil

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.noeller per telefon 37 26 91 00.